När livet känns sådär lite extra bra

Och om du någonsin vill ha en idiot
Lägg din hand i min, lägg din hand i min


Onsdag. Sista dagen i skolan denna vecka då resten av veckan består av praktik, men även sista skoldagen innan tentan. De senaste veckorna har bestått av väldigt mycket ny information som man har varit tvungen att ta in. Känner mig ganska så förvirrad av all ny kunskap om företagsekonomi och organisationskunskap. Gäller nu att kunna sortera allt i huvudet och lyfta fram det som kan behövas inför tentan. Tyvärr ser det ut som om det blir plugg dagen innan (igen...) tentan då jag har ett ganska så fullbokat schema framöver.
 
Trots tentaångest, stress och annat jobbigt så känns livet väldigt bra just nu. Jag har helt underbara vänner, jag är frisk, min familj mår bra, jag ska få se Veronica Maggio på lördag, jag har fått tillfälle att lära känna en viss person och jag får spendera mycket tid med  honom. 
 
Igår efter skolan åkte jag hem för att lämna datorn för att sedan möta upp M. Vi hade tänkt att gå på Fotografiska, men planerna ändrades och vi bestämde oss för att gå dit en annan dag när det fanns mer tid. Istället åt vi en god vegetarisk middag på Hermans och åkte sedan hem till mig för att kolla på GIRLS och äta glass. En väldigt bra kväll alltså.
 
Ikväll vankas det Narva-fest på Emils jobb och det ska bli väldigt kul då jag får träffa mina fina vänner och det kommer bjudas på god dryck.